Hvem er Haven Airborne?

Haven Airborne er det første norske profflaget i droneracing som konkurrerer i Drone Champions League. Med sitt imponerende team bestående av dyktige dronepiloter og teknologientusiaster, har de tatt droneracing-verdenen med storm. Laget er kjent for å være innovativt og kreativt, og de jobber stadig med å forbedre sin teknikk og utvikle nye måter å fly dronene sine på. Med sin dedikasjon og harde arbeid har Haven Airborne gjort en stor innsats for å sette Norge på kartet i droneracing-verdenen.
Takk for din interesse! Vi vil besvare så fort som mulig.
Obs! Noe gikk galt. Se etter feil i skjema.
Senteret

Det skal være gøy å besøke oss

Bli med på treninger som lag, turneringer vi arrangerer eller som medlem med vennegjengen eller alene. Om du kommer alene vil vi legge til rette for at man enkelt kan spille sammen med andre. Vi skal tilby fasiliteter og opplegg for e-sport, der det skal legges vekt på fysiske aktiviteter, og et trygt sosialt miljø. 
Turnering

Turneringer

Har du en voksende esportutøver i deg? Hver måned vil du ha sjansen til å vise deg fram i turneringer sammen med våre medlemmer.
Trygge omgivelser

Trygge omgivelser

Haven skal være et trygt sted å være for alle. Derfor legger vi stor vekt på å ansette trygge og voksne personer. De vil være tilstede i senteret i hele åpningstiden, slik at det alltid er noe der om det skulle være noe.
Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet

Vi ønsker å ha fokus på viktigheten av fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Vi vil legge til rette for samarbeid som tilbyr fysisk aktivitet, slik at våre medlemmer får tilrettelagt en aktiv hverdag.
Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Esport og gaming er utrolig gøy, og vi synes alle burde ha tilbud om å kunne samles for å dyrke denne interessen. Derfor søker vi aktører som ønsker å bli med oss på reisen. Ta kontakt om du ønsker å bli samarbeidspartner.
Sosialt miljø

Sosialt miljø

Haven-medlemmer er imøtekommende, tar vare på de rundt seg og hjelper hverandre å lykkes. Ønsker du å bli kjent med de ansatte og andre medlemmer, kan du følge med på Instagram, Snapchat, TikTok, Facebook.
Ivrige ansatte

Ivrige ansatte

Haven ansetter trygge og dyktige ansatte, med brennende engasjement for esport og gaming. Sammen skaper vi Norges beste miljø. Bli bedre kjent med oss.

Ofte stilte spørsmål

Hva må jeg gjøre før jeg kommer til Haven?

Vi ønsker at alle våre besøkende har egne brukere som de bruker når de spiller hos oss.

De vanligste plattformene som har de mest populære spillene og som krever egen bruker er Epic Games og Steam.

Det er gratis å opprette bruker.

Hvilke spill kan jeg spille hos Haven?

De mest populære spillene er gratis og kan spilles på våre maskiner. De gjelde bl.a Fornite, Rocket League, League of Legends, Counter-Strike m.fl.

Noen spill må kjøpes, og da må våre besøkende bruke egne brukere som har kjøpt spillet allerede.

Jeg er yngre enn anbefalt aldersgrense, kan jeg stille spillet jeg ønsker hos dere?

Er du yngre enn anbefalt aldersgrense må du få godkjennelse fra dine foreldre for å få lov å spille spill med høyere anbefalt aldersgrense.

Hvem passer Haven for?

Haven passer for alle som er glade i esport og ønsker å være en del av vårt felleskap. Gjennom våre eventer og arrangement vil vi legge til rette for noe som passer både for små og store.

Samarbeidspartnere

Gode og solide samarbeidspartnere

Vi har fått på plass avtaler med flere gode samarbeidspartnere og er stadig på utkikk etter flere som deler våre verdier og visjoner for esport. Våre samarbeidspartnere blir nøye plukket ut for å passe inn med den høye kvaliteten vi krever og konseptet vårt. Vi er svært opptatt av gode og solide samarbeidspartnere både på leverandør og kunde-siden.

Send oss en henvendelse på Post@Havenesport.no så tar vi kontakt.

No items found.